Autózz csórón!

A blog azoknak az embereknek szól, akik hozzám hasonlóan szeretik az öreg autókat, véleményük az "ezekben még volt anyag..." elmélet tartóoszlopainak egyike, de a kényszer is erre vezeti őket.Magyarul csórók, és csórón kell autózzanak...

Utolsó kommentek

  • hajnaaa: kitartást! ;) "viseld egészséggel" :D (2011.06.17. 19:13) Azok a hullámok...
  • BackmanJOE: Szép golf! Nagyon kiváncsi vagyok mit hozol ki belőle! Üdv, Zsolt (2011.03.16. 17:48) Projekt 1 (3 rész)
  • S0lDi3r: Szegény Szilverke, látom nagyon beteg, de a ráncfelvarrás jót fog tenni neki. Üdv, Csabi:D (2011.03.15. 16:51) Projekt 1 (3 rész)
  • zeus666: Esküszöm nem törtem el semmit sem:D (2011.03.04. 22:04) Projekt 1 (2. rész)
  • Szamoo: Golfit en is imadom :) (2011.01.29. 21:47) Az igazi...
  • Utolsó 20

Címkék

Címkefelhő

Indafotó képek

2012.01.16. 13:43 Golfan

Románia, a lehetőségek országa...

   Szomorú blog-közleménnyel kezdem a mai bejegyzést. A Projekt 1 meghalt. Már pár hónapja éreztem a dögszagot, amikor csak rá gondoltam, de azért reménykedtem. Hiába. Az új román autós törvény, miszerint az ország forgalmában levő autók is környezetvédelmi adó (másnéven erőszakoljuk meg análisan a romániai öregautó tulajdonosokat, mikozben folytogatjuk őket - adó) értelmében, az autó elkészülte után ha nevemre szeretném venni az autót, pontosan 5434 eurót vagyok köteles fizetni. Nem szeretnék obszcén megnyilvánulásaimnak hangot adni itt, de erre csak azt tudom mondani : Majd a f§szomat!

   Egy újabb álmom válik köddé. Nem kevés pénz, erőfeszités, munka után fáj kijelenteni ezt, de ez van. Az illető adó értékéből külföldön szinte tökéletes állapotú 1-es Golfot vásárolhatnék. A feltételes mód nem véletlen...

   Nemrég meghallottam egy ismert Nox számot, ami a "Ne csak a rozsdát nézd, lásd a csodát..." mondattal kezdődik. Elmosolyodtam. Akár a blog mottójává is avathatnám ezt a mondatot. Sajnos azon kevesek közé tartozom, aki a rozsda mellett a csodát is meglátja. Azon kevesek közé, akiknek most az álmuk foszlott szerte. Azon kevesek közé, akik anyagi helyzetükből kifolyólag járnak öregautóval. Akiknek az eddig pár fizetést, vagy egy kiadósabb családi nyaralás árát érte az autójuk, és most annyit ér, mint egy darab, megszáradt, fehérré porladt kutyaszar.

   Köszönjük neked Románia, szeretünk téged!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://exkluzivauto.blog.hu/api/trackback/id/tr233555192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása